Tutkimuksia Suomen maatalouden kannattavuudesta : Tilivuosi 1966 = Investigations on the profitability of agriculture in Finland : Business year 1966 (Maatalouden taloudellisen tutkimuslaitoksen julkaisuja, 1968)
Summary.
Keywords: maatalous; kannattavuus; Suomi