Verkostokyvykkyyden merkitys yritysjohdon menestysresepteissä - Söderman, Anne (Acta Wasaensia, ISSN 0355-2667, 2014)
The role of networking capability in business managers´ recipes on success of a company.
Keywords: verkostoituminen; yritysjohtajat; pienet ja keskisuuret yritykset; teknologiateollisuus; yritykset; johtajat