Ampumaratojen ympäristövaikutusten hallinta : paras käyttökelpoinen tekniikka (BAT) - Kajander, Sara; Parri, Asko; Suomi. Ympäristöministeriö (Suomen ympäristö, 2014)
Begränsande av skjutbanors miljöverkan : bästa tillgängliga teknik (BAT)
Keywords: ampumaradat; ympäristövaikutukset; meluntorjunta; haitalliset aineet; turvallisuus; saastuminen; paras käytettävissä oleva tekniikka; skjutbanor; miljöeffekter; bullerbekämpning; skadliga ämnen; säkerhet och trygghet; förorenande; bästa tillgängliga teknik