Logistics of North-West Russia and Rail Baltica : standpoints of private sector - Karamysheva, Marina; Henttu, Ville; Hilmola, Olli-Pekka; Lappeenrannan teknillinen yliopisto. Teknistaloudellinen tiedekunta. Tuotantotalouden osasto. Kouvola Research Unit (LUT Scientific and Expertise Publications, ISSN 2243-3376, 2013)
Tiivistelmä.
Keywords: Railroads; Logistics; Harbors; Transportation; Freight and freightage; Public sector; European Union; kuljetus; rautatiekuljetus; liikenneyhteydet; logistiikka; tavaraliikenne; merikuljetus; satamat; rautatiet; yksityinen sektori; rautatieliikenne; logistik; transport; havstransport; hamnar; järnvägar; privata sektorn; järnvägstrafik; godstrafik; Russia; Venäjä; Luoteis-Venäjä; Baltia; Eurooppa; Itämeren alue; Baltikum; Ryssland; Östersjöområdet