"Ack om du vore här" : 1800-talets folkliga brevkultur - Liljewall, Britt; Nordiska museet (Nordiska museets förlag, 2007)
Summary in English
Keywords: 1800-luku; kirjeet; talonpojat; maatalousyhteiskunta; historia; talonpoikaiskulttuuri; Ruotsi