Uusi ruokintakoe heran rehuarvon selvittämiseksi sikojen ruokinnassa - Poijärvi, Ilmari; Partanen, J.; Pakarinen, Sirkka; Partanen, Johannes (Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja, ISSN 0372-6282, 1950)
Summary: On the nutritive value of whey in feeding of pigs.