Studies on the effect of the admixture of mineral soil upon the thermal conditions of cultivated peat land - Pessi, Yrjö (Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja, ISSN 0372-6282, 1956)
Selostus: Tutkimuksia kivennäismaan sekoituksen vaikutuksesta suoviljelyksen lämpöoloihin.