On the effect of rolling upon the barley and oat crop yield and upon the thermal conditions of cultivated peat land - Pessi, Yrjö (Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja, ISSN 0372-6282, 1956)
Selostus: Jyräyksen vaikutuksesta ohran ja kauran satoon sekä suoviljelyksen lämpöoloihin.