Haukut pakettiin : journalistinen sisältösuunnitelma koira-alan järjestölehdelle - Härönoja, Jenny (2008)
Tiivistelmä.
Keywords: Suomen Pelastuskoiraliitto ry; Hippos; Koiramme; Huittisten Latu ja polku; Palveluskoirat; aikakauslehdet; järjestölehdet; sisältö; suunnittelu; käsittely