Lujitemuovi venemateriaalina : innovaatiotutkimus veneenrakennuksesta Kokkolan seudulla - Myllykoski, Helena (Tutkimuksia / Chydenius-instituutti, ISSN 0358-0148, 1987)
Sammandrag.
Keywords: veneenrakennus; muovi; veneet; lujitemuovi; innovaatiot; Pohjanmaa