Kokemuksella ja tiedolla : tutkimus kuluttajien ruoan valinnasta - Piiroinen, Sanna; Järvelä, Katja (Julkaisuja / Kuluttajatutkimuskeskus, ISSN 0788-5415, 2006)
Sammandrag: Med erfahrenhe och kunskap : undersökning av konsumenternas matval.
Keywords: ruoka; elintarvikkeet; turvallisuus; informaatio; kuluttajakäyttäytyminen; elintarviketurvallisuus