Solut Suomen metalliteollisuudessa - Haapaniemi, Arto (Tekninen tiedotus / Suomen metalliteollisuuden keskusliitto, ISSN 0357-7368, 1981)
Sammandrag.
Keywords: valmistus; metallituotteet; tuotteet; tuotantojärjestelmät; tuotanto; ryhmätyö; metalliteollisuus