Poliisin hallintorakenneuudistukseen liittyvä selvitys - Salmi, Kari; Suomi. Sisäasiainministeriö (Sisäasiainministeriön julkaisu, ISSN 1236-2840, 2013)
Utredning i anslutning till omstruktureringen av polisförvaltningen : utredningspersonens förslag.
Keywords: Keskusrikospoliisi; Suojelupoliisi; Liikkuva poliisi; Poliisihallitus; Poliisin tekniikkakeskus; Suomi : Sisäasiainministeriö : Poliisiosasto; hallinto; poliisihallinto; poliisilaitokset; uudistukset; tehostaminen