Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus & Huuskonen, A. (2012). Pihvirotuisten nautojen teurasominaisuudet ja lihan laatu. MTT.
Chicago-tyylinen lähdeviittausMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus ja Arto Huuskonen. Pihvirotuisten Nautojen Teurasominaisuudet Ja Lihan Laatu. Jokioinen: MTT, 2012.
MLA-viiteMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus ja Arto Huuskonen. Pihvirotuisten Nautojen Teurasominaisuudet Ja Lihan Laatu. MTT, 2012.
Harvard-tyylinen lähdeviittausMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus & Huuskonen, A. 2012. Pihvirotuisten nautojen teurasominaisuudet ja lihan laatu. Jokioinen: MTT.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset