Syöpä Myllypuron entisen kaatopaikan alueella aiemmin asuneilla : seuranta vuoteen 2009 saakka - Pönkä, Antti; Pukkala, Eero (Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718, 2010)
Canserförekomst bland dem som bott på soptippsområdet i Kvarnbäcken - uppföljning till året 2009.
Keywords: ympäristöterveys; kaatopaikat; terveysvaikutukset; syöpätaudit; asuinalueet; lähiöt; asuinympäristö; terveysriskit; Myllypuro (Helsinki)