I kärlekens spår : Nordiska museets och Skansens årsbok 2012 - Westergren, Christina; Nordiska museet (Fataburen, 2012)
Sammanfattning på engelska med titeln: Traces of love.
Keywords: Love; rakkaus; kärlek