Management of commercialization : case studies of industrial, business-to-business product innovations - Simula, Henri; Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulu. Tuotantotalouden laitos (Aalto University publication series, 2012)
Tiivistelmä: Kaupallistamisen hallinta : tapaustutkimuksia tuoteinnovaatioista teollisten yritysten välisessä liiketoiminnassa.
Keywords: kaupallistaminen; innovaatiot; innovaatioympäristö; yritysmarkkinointi; tuotannonsuunnittelu; tuotteet; lanseeraus; kommersialisering (verksamhet); innovationer; företagsmarknadsföring; lansering