Ulkotapahtumissa ja toreilla tarjoiltavan ruoan hygieeninen laatu Helsingissä - Pahkala, Elina; Saltiola, Heidi; Åberg, Riikka; Helsingin kaupunki. Ympäristökeskus (Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718, 2010)
Den hygieniska kvaliteten av mat serverad i utomhusevenemang och på torg i Helsingfors.
Keywords: ruoka; elintarvikkeet; laatu; hygienia; mikrobit; torikauppa; ulkomyynti; elintarvikehygienia; tapahtumat; torit; Helsinki