Tammisalon aluesuunnitelma 2012-2027 - Mannerla-Magnusson, Meri; Siuruainen, Antti; Broberg, Anna; Helsingin kaupunki. Rakennusvirasto (Helsingin kaupungin rakennusviraston julkaisuja, ISSN 1238-9579, 2012)
Sammandrag.
Keywords: aluesuunnittelu; kaupunkisuunnittelu; kaupunginosat; viheralueet; kadut; luonnonhoito; Tammisalo (Helsinki)