Vähentäjää vähentämässä : Tehdaspuu oy puunhankkijana Suomessa - Tiainen, Veikko (Jyväskylä studies in humanities, 2011)
Tehdaspuu Oy in Finnish wood procurement.
Keywords: A. Ahlström (yhtiö); Kaukas (yhtiö); Kymin Osakeyhtiö; Tampella (yhtiö); Osuuskunta Metsäliitto; Tehdaspuu; Tehdaspuu (yhtiö); 1900-luku; 1900-talet; historiantutkimus; triangulaatio (tutkimus); abduktio; instituutiot; klusterit; kartellit; konsortiot; organisaatiomuutokset; organisaatiokulttuuri; yrityskulttuuri; metsänomistajat; yhteiskunnallinen muutos; globalisaatio; lainsäädäntö; puunhankinta; raakapuu; hankinta; puukauppa; puuhuolto; metsäteollisuus; metsätalous; taloushistoria; historia; historieforskning; ekonomisk historia; karteller; kluster; abduktion; konsortier; organisationsförändringar; organisationskultur; företagskultur; virkesförsörjning; Itä-Suomi