Accessibility of Rail Baltica influence area : standpoints of public sector - Laisi, Milla; Henttu, Ville; Hilmola, Olli-Pekka (Tutkimusraportti / Lappeenrannan teknillinen yliopisto, teknistaloudellinen tiedekunta, tuotantotalouden laitos, ISSN 1799-3563, 2011)
Tiivistelmä.
Keywords: Railroads; Logistics; Harbors; Transportation; Freight and freightage; Public sector; logistiikka; kuljetus; merikuljetus; tavaraliikenne; satamat; rautatiet; julkinen sektori; logistik; transport; sjötransport; hamnar; järnvägar; godstrafik; offentliga sektorn; Baltia; Itämeren alue; Baltikum; Östersjöområdet