Network biology : applications in medicine and biotechnology - Lindfors, Erno (VTT julkaisuja, 2011)
Tiivistelmä: Verkkobiologia : lääketieteellisiä ja bioteknisiä sovelluksia.
Keywords: biotekniikka; lääketiede; systeemibiologia; medicin; bioteknik; nätverksbiologi