Peltipoliisista hengenpelastajaksi : automaattisen liikenneturvallisuusvalvonnan tarveselvitys 2011–2015 - Ramboll Finland (yhtiö); Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne-, ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1798-8004, 2011)
Sammandrag: Från plåtpolis till livräddare : behovsanalys för automatisk trafiksäkerhetskontroll 2011–2015.
Keywords: liikenneturvallisuus; liikennevalvonta; automaatio; liikenneonnettomuudet; tieliikenne