Ekosysteemipalvelut ja elinkeinot - haavoittuvuus ja sopeutuminen muuttuvaan ilmastoon : VACCIA-hankkeen yhteenvetoraportti - Bergström, Irina; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristö, 2011)
Sammandrag: Ekosystemtjänster och näringarna - sårbarhet och anpassning till föränderligt klimat : VACCIA-projektets syntesrapport.
Keywords: luonnon monimuotoisuus; suojelu; ekosysteemipalvelut; ilmastonmuutokset; elinkeinot; sopeutuminen; ympäristövaikutukset; luonnonvarat; luonnonsuojelu; maatalous; metsätalous; kalatalous; luontomatkailu; ekosystemtjänster; klimatförändringar; näringar; miljöeffekter; biodiversitet; lantbruk; skogsbruk; fiskeri; naturturism