Opintojen pitkittyminen ja keskeyttäminen ammattikorkeakoulussa : tutkimus Helsingin ammattikorkeakoulun opintojen pitkittymisen ja keskeyttämisen syistä vuosina 2002-2007 ja niihin vaikuttamisen keinoista - Kalima, Riitta (Suomalaiset Oikeusjulkaisut SOJ, 2011)
Abstract: Prolonged studies and dropping out in universities of applied sciences : a study of the reasons for prolonged studies and dropping out in the Helsinki University of Applied Sciences in 2002-2007 and of the means of influencing them.
Keywords: Metropolia Ammattikorkeakoulu; Helsingin ammattikorkeakoulu; opintojen keskeyttäminen; opintojen kesto; ammattikorkeakoulut; opinnot; opintosuoritukset; opiskelumotivaatio; opiskelu; korkeakouluopiskelu; opinto-ohjaus; opiskelijat; yrkeshögskolor; studievägledning; studielängd; studieavbrott; Helsinki