Lapin maaseudun tulevaisuuden avaimet - Kuha, Rauno; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT raportti, ISSN 1798-6419, 2011)
Abstract.
Keywords: maaseutu; maaseudun suunnittelu; aluekehitys; maatalous; maatilat; maatalousyrittäjät; elinkeinoelämä; kylät; kyläsuunnittelu; maaseutuyritykset; yrittäjyys; ilmastonmuutokset; vaikutukset; landsbygd; landsbygdsplanering; regional utveckling; lantbruk; lantgårdar; lantbruksföretagare; näringsliv; byplanering; lantbruksföretag; entreprenörskap; klimatförändringar; effekter; Lappi; Lappland