Tutkimusympäristö muutoksessa : tutkijoiden näkemykset SHOK:n, korkeakoulukeksintölain ja yliopistolain vaikutuksista - Tahvanainen, Antti-Jussi; Nikulainen, Tuomo (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 2010)
Abstract: The research environment in flux : researchers' views on the recent changes in the Finnish innovation system.
Keywords: innovaatiot; tutkimustoiminta; innovaatiopolitiikka; yliopistot; tutkimus- ja kehittämistoiminta; innovaatiotoiminta; keksinnöt; lainsäädäntö; tutkijat; mielipiteet; huippututkimus; yliopistolaki; laki oikeudesta korkeakouluissa tehtäviin keksintöihin; universitet; forskning och utveckling; innovationsverksamhet; uppfinningar; lagstiftning; forskare; åsikter; spetsforskning; universitetslag; lag om rätt till uppfinningar vid högskolor; SHOK