Suomalaisten hyvinvointi 2010 - Vaarama, Marja; Moisio, Pasi; Karvonen, Sakari; Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus (Teema / Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos, 2010)
Palvelut ja etuudet : Sosiaali- ja terveysmenojen rakenne ja kehitys (Pasi Moisio), Suomalaisten terveys, terveyspalvelujen käyttö ja kokemukset palveluista (Jan Klavus), Ikäihmisten palvelutarpeet ja saatu apu (Anni Vilkko, Harriet Finne-Soveri & Reija Heinola), Läheisapu iäkkään ihmisen arjessa ( Anni Vilkko, Anu Muuri & Harriet Finne-Soveri), Väestön mielipiteet sosiaalipalveluista (Anu Muuri), Hyvinvointivaltion kannatusperusta (Anu Muuri & Kristiina Manderbacka), Kannustin- ja byrokratialoukut suomalaisessa sosiaaliturvassa (Jarno Karjalainen & Pasi Moisio).
Keywords: Delivery of Health Care; Public Health; Quality of Life; Social Welfare; Socioeconomic Factors; Social Security; Health Services; Poverty : trends; Age Factors; Community Health Services; Community Health Services : utilization; Social Work; Health Services for the Aged; Aged, 80 and over; Health Status Disparities; Health Services Accessibility; Health Services Needs and Demand; Unemployment; Family Characteristics; Quality-Adjusted Life Years; Health Policy; Public Policy; Attitude to Health; Health Care Costs; sosiaalihuolto; sosiaaliturva; elämänlaatu; ikätekijät; julkiset terveyspalvelut; julkiset terveyspalvelut : käyttö; sosiaalityö; vanhustenhuolto; yli 80-vuotiaat iäkkäät; eroavuudet terveydentilassa; terveyspalvelujen saatavuus; terveyspalvelujen kysyntä ja tarve; sosioekonomiset tekijät; työttömyys; perheen ominaispiirteet; laatupainotteinen elinaika; terveyspolitiikka; yhteiskuntapolitiikka; asenne terveyteen; terveydenhuoltojärjestelmät; terveyspalvelut; köyhyys : trendit; kansanterveys; ikääntyneet; vanhemmuus; toimintakyky; asuinympäristö; terveydenhuolto; sosiaaliset ongelmat; alkoholinkäyttö; sosiaalinen liikkuvuus; päihdepolitiikka; julkinen talous; alkoholiongelmat; mielipiteet; työikäiset; kannustinloukut; terveys; alkoholipolitiikka; elinolot; suomalaiset; hyvinvointi; peruspalvelut; sosiaalimenot; sosiaalietuudet; terveyspalvelut; sosiaalipalvelut; sosiaaliturva; elämänlaatu; ikäryhmät; lapsiperheet; toimeentulo; tuloerot; alueelliset erot; eriarvoisuus; huono-osaisuus; työttömyys; köyhyys; hyvinvointipolitiikka; sosiaalipolitiikka; perhepolitiikka; yhteiskuntapolitiikka; hyvinvointivaltio; välfärd; livskvalitet; basservice; välfärdspolitik; socialskydd; socialpolitik; samhällspolitik; sociala problem; levnadsstandard; Finland; Suomi