Innovation does not equal R&D : strategic innovation profiles and firm growth - Ketokivi, Mikko; Ali-Yrkkö, Jyrki (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 2010)
Tiivistelmä: Innovaatio ei ole sama kuin T&K-toiminta : strategiset innovaatioprofiilit ja yritysten kasvu.
Keywords: yritykset; liiketoiminta; innovaatiot; innovaatiojärjestelmät; innovaatiopolitiikka; tuotteet; palvelut; brändit; jakelutiet