Financial and environmental impacts of a dry port to support two major Finnish transit seaports - Henttu, Ville; Lättilä, Lauri; Hilmola, Olli-Pekka (Tutkimusraportti / Lappeenrannan teknillinen yliopisto, tuotantotalouden osasto, ISSN 1459-3173, 2010)
Tiivistelmä.
Keywords: satamat; rautatiekuljetus; rautatieliikenne; yhdistetyt kuljetukset; kustannukset; hamnar; järnvägstrafik; järnvägstransport; kostnader