Effect of outdoor production, slurry management and buffer zones on phosphorus and nitrogen runoff losses from Finnish cattle farms - Uusi-Kämppä, Jaana (MTT Tiede, ISSN 1798-1824, 2009)
Tiivistelmä: Ulkokasvatuksen, lannan levityksen sekä suojavyöhykkeiden vaikutus fosfori- ja typpivalumiin suomalaisilla nautakarjatiloilla.
Keywords: karjatalous; nautakarja; vesistönkuormitus; ympäristökuormitus; lietelanta; fosfori; typpi; ulkokasvatus; laitumet; vesiensuojelu; valunta; suojavyöhykkeet; karjatilat