Infrapunatiedonsiirtoon perustuvan tiedonsiirtostandardin käyttö mikro-ohjaimen ohjauksessa - Virkkunen, Juha (2004)
Tiivistelmä.
Keywords: Oulun seudun ammattikorkeakoulu; IrDA-tekniikka; mikroprosessorit