Finnish university technology transfer in a whirl of changes : a brief summary - Tahvanainen, Antti-Jussi (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 2009)
Suomenkielinen tiivistelmä.
Keywords: korkeakoulut; innovaatiot; yliopistot; teknologian siirto; tutkimus- ja kehittämistoiminta; innovaatiotoiminta; keksinnöt; innovaatiojärjestelmät; huippututkimus; lainsäädäntö; yliopistolaki; laki oikeudesta korkeakouluissa tehtäviin keksintöihin; universitet; lagstiftning; högskolor; teknologiöverföring; forskning och utveckling; innovationsverksamhet; uppfinningar; spetsforskning; SHOK Strategisen Huippuosaamisen Keskittymät