Sushituotteiden valmistus, HACCP ja valmistukseen liittyvät hygieeniset riskit - Åberg, Riikka (Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718, 2008)
Sammandrag: Tillverkning av sushiprodukter, HACCP och hygienrisker i anslutning till tillverkningen.
Keywords: sushi; elintarvikehygienia; elintarvikevalvonta; taudinaiheuttajat; mikro-organismit; bakteerit; loiset; kalaruoat; laatu; elintarviketurvallisuus