Search

Record Citations

APA Citation

Åberg, R. (2008). Sushituotteiden valmistus, HACCP ja valmistukseen liittyvät hygieeniset riskit. Helsingin kaupungin ympäristökeskus.

Chicago Style Citation

Åberg, Riikka. Sushituotteiden Valmistus, HACCP Ja Valmistukseen Liittyvät Hygieeniset Riskit. Helsinki: Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 2008.

MLA Citation

Åberg, Riikka. Sushituotteiden Valmistus, HACCP Ja Valmistukseen Liittyvät Hygieeniset Riskit. Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 2008.

Harvard Style Citation

Åberg, R. 2008. Sushituotteiden valmistus, HACCP ja valmistukseen liittyvät hygieeniset riskit. Helsinki: Helsingin kaupungin ympäristökeskus.

Remember to check citations for accuracy before including them in your work.
Kysy apua / Ask for help

Content Cannot be Displayed

Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.

Cookie Settings