Global entrepreneurship monitor : Finnish 2008 report - Heinonen, Jarna; Kovalainen, Anne; Pulkkinen, Tommi; Stenholm, Pekka (Turun kauppakorkeakoulu, TSE entre, CRE tutkimus- ja koulutuskeskus, ISSN 1797-8386, 2009)
Tiivistelmä ydintuloksista suomeksi (s. 3-8)
Keywords: Entrepreneurship; entreprenörskap; kansainvälinen vertailu; motivaatio; motivation; pienet ja keskisuuret yritykset; små och medelstora företag; yrittäjyys