Itämeren haasteet ja Itämeri-politiikka : valtioneuvoston selonteko - Suomi. Valtioneuvoston kanslia (Valtioneuvoston Kanslian julkaisusarja, 2009)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: rehevöityminen; ympäristönsuojelu; Itämeren alue