Maatalousalueiden kosteikkojen ja suojavyöhykkeiden yleissuunnitelma : Kuorsumaanjärven valuma-alue - Pollari, Matti (Lounais-Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1750, 2008)
Sammandrag: Utredningsplan för våtmarker och skyddszoner för lantbruksområden, Kuorsumaanjärvis avrinningsområden.
Keywords: maatalousalueet; kosteikot; suojavyöhykkeet; maatalous; vesiensuojelu; ympäristönsuojelu; ympäristötuki; jordbruksområden; våtmarker; skyddszoner; lantbruk; vattenskydd; miljöskydd; miljöstöd; Kiikoinen; Kuorsumaanjärvi; Satakunta; Varsinais-Suomi