Nutrition of the exercising horse : 4th European workshop on equine nutrition (EWEN), July 23rd-25th, Forssa, Finland - Saastamoinen, Markku; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Agrifood Research Working papers / MTT Agrifood Research Finland, ISSN 1458-509X, 2008)
Tiivistelmä: Urheiluhevosen ravitsemus ja ruokinta.
Keywords: hevonen; hevosurheilu; ravihevoset; ratsuhevoset; ravitsemus; ruokinta; ravinnontarve; valmennus