Yliopistollinen teknologiansiirto muutosten pyörteissä : näkemyksiä SHOK:n, korkeakoulukeksintölain ja yliopistolain vaikutuksista tutkimus- ja innovaatiotoimintaan - Tahvanainen, Antti-Jussi (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 2009)
Abstract.
Keywords: yliopistot; teknologian siirto; tutkimus- ja kehittämistoiminta; innovaatiotoiminta; keksinnöt; innovaatiojärjestelmät; huippututkimus; lainsäädäntö; yliopistolaki; laki oikeudesta korkeakouluissa tehtäviin keksintöihin; universitet; teknologiöverföring; forskning och utveckling; innovationsverksamhet; uppfinningar; spetsforskning; lagstiftning