Ympäristölupien meluntorjuntamääräykset ja niiden valvonta - Ahonen, Petteri (Suomen ympäristö, 2009)
Sammandrag: Bestämmelser om bullerbekämpning i miljötillstånd och övervakning.
Keywords: meluntorjunta; lainsäädäntö; valvonta; ympäristöluvat; määräykset; melu; bullerbekämpning; lagstiftning; miljötillstånd; övervakning; buller