Aluelämpölaitosten kannattavuuden parantaminen käyttötoimintaa kehittämällä - Koistinen, Rauli; Suomi. Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto; Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 1967 rahasto (Tutkimusraportti / Kotimaisten polttoaineiden alueellinen hyväksikäyttö, 1984)
Abstract.