Hakkuutähdehakkeen korjuutekniikka ja ominaisuudet - Vehmas, Tuomo; Hakala, Tuomo; Ritala, Pasi; Suomi. Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto; Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 1967 rahasto (Tutkimusraportti / Kotimaisten polttoaineiden alueellinen hyväksikäyttö, 1983)
Sammanfattning. - Abstract.
Keywords: hake; ominaisuudet; kustannukset; korjuumenetelmät