Hakkeen ja palaturpeen vastaanotto-, varastointi- ja kuljetinlaitteiden suunnitteluperusteet - Kirjavainen, Raimo; Lahdenperä, Tuomo; Rautalin, Aimo; Suomi. Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto; Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 1967 rahasto (Tutkimusraportti / Kotimaisten polttoaineiden alueellinen hyväksikäyttö, 1983)
Abstract. - Resumé.
Keywords: hake; palaturve; varastointi; kuljetus; laitteet; lämpölaitokset