Puna-apila-timoteinurmen typpilannoitus ja jälkivaikutus - Teittinen, Pentti; Teittinen, Pentti; Iivonen, Leena; Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 1967 rahasto (Julkaisu / Biologisen typensidonnan ja ravinnetypen hyväksikäytön projekti, 1985)
Abstracts.
Keywords: lannoitus; typpi; lannoitteet; puna-apila; timotei; typensidonta; nurmet; nurmikasvit; nurmiviljely; typpilannoitteet