Alueellisen muutoksen teknologiat : informaatiotalouden rakentuminen Varsinais-Suomessa vuosina 1985-2001 - Ahlqvist, Toni (Turun yliopiston julkaisuja, 2008)
Summary: Technologies of regional transformation : the construction of an information economy in the region of Southwest Finland 1985-2001.
Keywords: aluekehitys; aluetalous; informaatioala; informationsbranschen; informationssamhälle; regional utveckling; regionalekonomi; talousmaantiede; teknologinen kehitys; teknologisk utveckling; tietoyhteiskunta; uusi talous; Egentliga Finland; Varsinais-Suomi; informaatiotalous