En kartering av Mariehamns stads vattenområden, samt en inventering av stränder och grunda vatten = (A base-line survey of the water areas surrounding Mariehamn, Åland) - Lindell, Annette (Forskningsrapporter från Husö biologiska station, 1992)
Abstract.
Keywords: laatu; merivesi; pohjaeläimistö; vedenlaatu; vesi; vesistöt; Ahvenanmaa; Maarianhamina; Pohjanlahti; veden laatu