Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneiden sijoittuminen työmarkkinoille - Haapakorpi, Arja; Suomi. Opetusministeriö. Korkeakoulu- ja tiedeosasto; Tilastokeskus (Korkeakoulu- ja tiedeosaston julkaisusarja / Opetusministeriö, ISSN 0356-7001, 1989)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: akateeminen työvoima; työhönsijoittuminen; työllisyys; tulot; korkeakoulututkinnot; korkea-asteen koulutus; palkat; työmarkkinat