Yrittäjyys organisatorisena luovuutena uuden yrityksen luomispelissä - Kauppinen, Antti ([A. Kauppinen], 2008)
Tiivistelmä.
Keywords: yrittäjyys; pienet ja keskisuuret yritykset; luova talous; innovaatiot