Ohjelmistoalan nykytila Suomessa - Ali-Yrkkö, Jyrki; Martikainen, Olli (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 2008)
Abstract: The software industry in Finland.
Keywords: tietojenkäsittely; bruttokansantuote; ohjelmistoliiketoiminta; tietotekniikka-ala; tietotekniikkayritykset; tietokoneohjelmat; atk-ala; yritykset; tuottavuus; kannattavuus; IT-branschen; IT-företag; databranschen; företag; produktivitet; bruttonationalprodukt; industri; lönsamhet; ohjelmistoala; BKT